fbpx
Novice

3. Uradni rezultati drugega kroga

Uradni rezultati tretjega kroga rednega dela Slovenskega državnega prvenstva v igrah League of Legends, Rainbow 6 Siege in Valorant

Za nami je že 3. krog rednega dela Slovenskega državnega prvenstva (SDP) v igrah League of Legends, Rainbow 6 Siege in Valorant. Tokrat je tekmovanje potekalo brez zapletov na strani igralcev, se je pa zataknilo pri casterjih. Bili smo priča kar nekaj komičnim pripetljajem, ki so se marsikateremu gledalcu pozitivno vtisnili v spomin. Če ste igre slučajno zamudili, si jih lahko kadarkoli ogledate tukaj.

League of Legends

Tudi v 3. krogu SDP nas ekipe v igri LOL niso razočarale. Na dnu lestvice se vrstni red ni spremenil, je pa zato bolj napeto na vrhu, kajti mesto vodilnega je ogroženo. Ekipi Cyber Wolves – White (CWE) je namreč uspelo zbrati 23 točk ter s tem izenačiti rezultat Dragons Esport (DGE). O tem kdo, bo favorit, bodo odločile tekme 29. januarja, ki si jih boste lahko v živo ogledali na našem Twitch kanalu (eszslovenije).

Bolj kislo je bilo tokrat le za zadnje uvrščene (JGsCaling), saj so ti sprejeli odločitev, da se iz vseh nadaljnjih iger umaknejo in tem zaključijo svoje nastope na SDP.

1. mesto (23 točk) – Dragons Esport

2. mesto (23 točk) – Cyber Wolves – White

3. mesto (21 točk) – Cyber Wolves – Blue 

Rainbow 6 Siege

V 3. krogu so nas prijetno presenetili igralci Orangutanov. Z zanesljivimi potezami so si priborili 6 točk ter se iz zadnjega mesta zavihteli na četrto. Izvrstno se je izkazala tudi ekipa DGE, ki je dokazala, da boj za podprvaka še ni izgubljen. Prvo mesto ostaja v rokah MinecraftPRO, ki se z 18 točkami bliža naslovu favorita.

1. mesto (18 točk) – MinecraftPRO

2. mesto (12 točk) – Dragons Esport

3. mesto (10 točk) – Scorned

Valorant

V igri Valorant so bile tokrat tekme bolj umirjene. Scuffed nebesa ostajajo na 1. mestu, 2. mesto si je priborila ekipa Slovenia United (bivši No chance esport), 3. mesto pa je v rokah iRubbix. Slabše so jo tokrat odnesli Synthesis esport in Sneaky foxes. Oboji so po lestvici zdrsnili za dve stopnički.

1. mesto (18 točk) – Scuffed nebesa

2. mesto (18 točk) – Slovenia United

3. mesto (18 točk) – iRubbix

Posodobljena pravila v igri Valorant

S 17. Januarjem 2021 so v veljavo stopila posodobljena pravila. 

  • MOSS ni več obvezen.
  • V vsaki igri je prisoten administrator, ki skrbi zato, da stvari potekajo po pravilih.
  • V primeru suma goljufije, se prijavo odda pristojnim na Discord serverju EŠZS. 
  • Če se ekipa odloči zamenjati rednega igralca z menjavo, se to nemudoma sporoči organizaciji (Outset ali EŠZS). V primeru, da se to ne naredi, se ekipi avtomatsko zabeleži poraz.

Razpored prihajajočih tekem

Tudi četrti krog rednega dela SDP boste lahko ponovno spremljali na našem Twitch kanalu (eszslovenije). Prenos v živo bo potekal med 29. in 31. januarjem 2021; razpored tekem pa si lahko bolj natančneje ogledate na spodnjih slikah.

29. 1. 2021 pričetek ob 20.30 League of Legends

30. 1. 2021 pričetek ob 18.00 Rainbow 6 Siege

31. 1. 2021 pričetek ob 17.00 Valorant

Avtorica: Anja Jazbec Leben

Ne spreglejte še ...