SDP - CS:GO

Dobrodošli na strani SDP Counter Strike: Global Offensive

Spodaj lahko najdete vsa pravila igre in napotke za igralce, ter potek igre.


Komunikacija med kvalifikacijami in igro

Kapetani ekip se morate pridru┼żiti uradnemu E┼áZS discord serverju, ter se javiti administratorjem, kateri bodo poskrbeli za role in ustrezno komunikacijo med kapetani.


DISCORD


Kvalifikacije

Kvalifikacije bodo potekale v štirih terminih:

1. Kvalifikacije: 7. 1. 2023

2. Kvalifikacije: 8. 1. 2023

3. Kvalifikacije: 14. 1. 2023

4. Kvalifikacije: 15. 1. 2023

Prijave za 1. in 2. kvalifikacije se kon─Źajo 6. 1. 2023 ob 23.00.

Prijave za 3. in 4. kvalifikacije se kon─Źajo 13. 1. 2023 ob 23.00.

Prijavljene ekipe prosimo tudi, da se registrirajo na FACEIT strani, kjer bodo dostopni vsi rezultati, ter prihajajo─Źe tekme.


FACEIT


 • ─îlanstvo v uradnem dru┼ítvu ni pogoj za nastop na prvenstvu, je pa za┼żeleno. Prijava in tekmovanje sta brezpla─Źana.
 • Starostna omejitev je pogojena glede na PEGI oceno igre, vsi nepolnoletni tekmovalci potrebujejo soglasje star┼íev za igranje v rednem delu lige.
 • V ekipnih e-┼íportih mora biti 60% igralcev dr┼żavljanov Slovenije / v solo igrah pa mora biti vsak igralec dr┼żavljan Slovenije.
 • Vse ekipe, ki so kon─Źale lanskoletno sezono v top 4, bodo na e-po┼íto dobile povabilo za leto┼ínje ponovno sodelovanje na prvenstvu.
 • V primeru FIFE 2022, dobijo povabilo vsi igralci, ki so lanskoletno sezono kon─Źali v top 8. V primeru ekipnih iger pa dobijo povabilo top 4 ekipe iz lanske sezone.
 • Vsa dru┼ítva, registrirana pri E┼áZS bodo dobila povabilo, ki jim zagotavlja mesto na prihajajo─Źem SDP, kar pomeni, da se v redni del uvrstijo brez igranja kvalifikacij.
 • Pri FIFA 23 in dirka┼íkih igrah, lahko imajo dru┼ítva prijavljena ve─Ź kot enega tekmovalca. To ne velja za ekipne igre, kjer lahko imajo dru┼ítva prijavljeno zgolj eno ekipo.
 • Za ve─Ź informacij so spodaj navedena dodatna pravila, povezana z prvenstvom. Prosimo, da jih upo┼ítevate, ter nas v primeru dodatnih vpra┼íanj kontaktirate na info@eszs.si ali pi┼íete na discord server pod # vpra┼íanja.
 • Najbolj┼íe ekipe bodo uvr┼í─Źene v redni del prvenstva, ki se bo za─Źel proti koncu januarja.
 • ┼átevilo ekip, ki se bodo kvalificirale bo odvisno od prostih mest v rednem delu. V vsakem primeru boste ekipe pravo─Źasno obve┼í─Źene o napredovanju v redno tekmovanje.
 • Za ve─Ź informacij so spodaj navedena dodatna pravila, povezana z prvenstvom. Prosimo, da jih upo┼ítevate, ter nas v primeru dodatnih vpra┼íanj kontaktirate na info@eszs.si ali pi┼íete na discord server pod # vpra┼íanja.


Nagradni sklad:

1. mesto: 500ÔéČ

2. mesto: 300ÔéČ

3. mesto: 200ÔéČ

*Nagrade predstavljajo bruto znesek.


´╗┐

Pravila in navodila

Pravila prvenstva

Preberi ve─Ź
cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi