POSLANSTVO IN VIZIJA


´╗┐Ustanavljamo e-┼íportno zvezo Slovenije

E┼áZS je neprofitna organizacija za promocijo e-┼íporta v Sloveniji. E┼áZS je zdru┼żenje dru┼ítev, ki ┼że dolga leta delujejo, sodelujejo in si prizadevajo za uspehe slovenskih organizacij in ekip na podro─Źju slovenskega e-┼íporta. E┼áZS je ena izmed mnogih e-┼íportnih zvez po celem svetu, katerih cilj je pridobitev prepoznavnost pri olimpijskih zvezah in na politi─Źnih vrhovih ter priznanju e-┼íporta kot ┼íport.

Med poslanstvo E┼áZS sodi skrb in prizadevanje za razvoj e-┼íporta, pove─Źanje ┼ítevila e-┼íportnikov in e-┼íportnih ekip, poenotenje pravil na tekmovanjih, usposabljanje in spodbujanje delovanja sodnikov na e-┼íportnih dogodkih ter vseh strokovnih delavcev na tem podro─Źju in prizadevanje za priznanje e-┼íporta kot ┼íport. Ena izmed pomembnih aktivnosti E┼áZS je borba proti stereotipu e-┼íportnika. E┼áZS si prizadeva uveljaviti, popularizirati in regulirati e-┼íport v Sloveniji. ┼Żeli raz┼íiriti e-┼íport, pove─Źati ┼ítevilo e-┼íportnikov in e-┼íportnih organizacij v Sloveniji ter postaviti pravila za tekmovanja.


Namen in cilji EŠZS so:

  • Uveljavitev, raz┼íiritev in regulacija e-┼íporta v Sloveniji.
  • Pove─Źati ┼ítevilo e-┼íportnikov in e-┼íportnih organizacij v Sloveniji.
  • Standardizacija pravil in postopkov za dr┼żavna tekmovanja in dr┼żavne lige v e-┼íportu.
  • Priznati e-┼íport kot ┼íport.

Svoje namene in cilje E┼áZS v prvih letih izvaja predvsem z organizacijo in pomo─Źjo pri organiziranju e-┼íportnih dogodkov ter dr┼żavnih tekmovanj, sodelovanjem z ─Źim ve─Źjim ┼ítevilom e-┼íportnih organizacij, postavljanjem in usklajevanjem pravil tekmovanj, zavzemanjem za poenoteno terminologijo, pomo─Źjo pri postopkih za odprtje in vodenjem novo odprtim organizacijam, popularizirati in izbolj┼íati javno mnenje o e-┼íportu ter nudenje verodostojnih rezultatov. Vizija E┼áZS je postati ena najbolj┼íih e-┼íportnih organizacij v Sloveniji z doseganjem vrhunskih rezultatov na svetovni in evropski ravni. To dosegamo z odli─Źno organizacijo in z dolgoro─Źnim sodelovanjem z na┼íimi partnerji, sponzorji in donatorji.

E-┼íportna zveza Slovenije ima sede┼ż v Ljubljani in delovala na podro─Źju celotne Slovenije. 

Uradno spletno mesto e-┼íportne zveze Slovenije: HTTPS://ESZS.SI/


cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi