IESF – MOBILE LEGENDS

Dobrodošli na strani kvalifikacij za svetovno prvenstvo Mobile Legends : Bang Bang

Spodaj lahko najdete vsa pravila igre in napotke za igralce ter potek igre.


Komunikacija med kvalifikacijami in igro

Kapetani ekip se morate pridružiti uradnemu EŠZS discord serverju, ter se javiti Mobile Legends administratorjema (CWΞ Viss#1111 in Lakii#3295), katera bosta poskrbela za role in ustrezno komunikacijo med kapetani.


IESF - Mobile Legends


Kvalifikacije

Kvalifikacije bodo potekale v dveh terminih:

Kvalifikacije: 13. - 14.8.

Glavni del: 20. - 21.8.


Prijave za slovenske kvalifikacije se končajo 7. 8. 2022. ob 23.00.

Najboljša ekipa se bo uvrstila na kvalifikacije EU, kjer se bo potegovala za mesto na svetovnem prvnestvu, ki bo decembra potekal na Baliju.

Za več informacij so spodaj navedena dodatna pravila, povezana z prvenstvom. Prosimo, da jih upoštevate, ter nas v primeru dodatnih vprašanj kontaktirate na info@eszs.si ali pišete na discord server pod # vprašanja.

O pravilih

Za vsa vprašanja, ki niso zajeta, se lahko obrnete na administratorja turnirja.

Vse novice ali informacije o spremembah pravil bodo objavljene na spletni strani www.eszs.si Nepotrebno pošiljanje vsiljene pošte in/ali žaljenje skrbnikov /adminov je ekipa lahko sankcionerana z diskvalifikacijo iz turnirja.

Elektronski naslov administratorja: luka@eszs.si in tim.milosavljevic@eszs.si

1. Starost in kraj

Vsi prijavljeni igralci morajo biti stari najmanj 16 let. Možne so starostne izjeme, vendar to odločijo administratorji.

Udeleženci in igralci morajo biti državljani Slovenije.

Ekipa nima pravice prijaviti igralca iz regije EU, ne glede na to, ali je igralec v glavni postavi (glavna postava) ali v zamenjavah (nadomestni igralci). Eszs si pridržuje pravico zahtevati veljaven dokument od posameznika da bi določil letnico in kraj rojstva osebe. Obstajata dve splošni kategoriji dokazov: dokument izdan s strani države in zasebne dokumentacije. Mladoletniki imajo lahko tudi starša oz skrbnika, ki v svojem imenu pokažejo prebivališče tako, da najprej predložijo dokumente in dokazila razmerja med staršom/skrbnikom in otrokom (npr. rojstni list), ter predložijo dokumente, ki pripadajo staršu/skrbniku, kot je navedeno zgoraj.


2. Registracija in profil igralcev

Igranje je dovoljeno samo preko vašega osebnega ID računa.

"Deljenje računa" je strogo prepovedano in bo kaznovano z izključitvijo celotne ekipe.

Imena ekip in njihovi logotipi ne smejo biti žaljivega značaja, tudi nacionalne ali verske lastnosti.

Imena igralcev ne smejo vsebovati žaljivih sporočil.


3. Prijave za kvalifikacije

Vsaka ekipa za kvalifikacije prijavi zasedbo z največ 6 igralcev. Ekipa prijavi 5 igralcev za prvo postavo (main roster) in 1 trenerja (Coach).

Prijave na turnir so brezplačne.

Način prijave bo javno objavljen na naši uradni spletni strani in družbenih omrežjih.

1. Trajanje turnirja

Turnir bo potekal po sledeči časovnici:

13 - 14.8 | 1. in 2. kvalifikacije | double elimination | finalisti naprej ( 2 ekipi)

20 - 21.8 | končni turnir (playoof 1-4, 2-3) za BALI | 1 zmagovalec


2. Tekme

Rezultati tekem bodo posodobljeni preko naše spletne strani.

Bracket se samodejno posodobi po koncu tekme, kar lahko traja do 10 minut.


3. Pravila med sezono

Teaming

Teaming vključuje zavestno pomoč drugi ekipi ali ekipam v osebno ali korist druge osebe ekipa/ekipe. Ekipe, za katere je dokazano, da so sodelovale v "teamingu", dobijo opozorilo. Kazen za prvo kršitev tega pravila je odvzem __ točk. V primeru druge kršitve tega pravila bodo povzročile diskvalifikacijo.

Competitive integrity

Ekipe so dolžne spoštovati tekmovalno integriteto med kvalifikacijami.

No-show

Ekipe so dolžne nastopiti na vsaki tekmi kvalifikacij. V primeru, da nastopi ekipa s 4 igralci bo tekma predana in zmagovalec je nasprotna ekipa.


4. Lineup

Ekipo sestavlja 5 igralcev, od katerih je eden kapetan, ostali pa so člani glavne postave. Ekipa nima pravice prijaviti igralca iz regije EU, ne glede na to, ali je igralec v glavni postavi (main roster) ali v zamenjavah (subs).

Ekipa ne more začeti tekme z manj kot petimi igralci. V primeru igranja s štirimi igralci veljajo pravila iz točke 3. NO SHOW.


5. Tehnične težave

Ekipe so odgovorne za lastne tehnične težave (strojna oprema / programska oprema / internet). Tekma ne bo prestavljena zaradi tehničnih težav igralcev in bodo tekme odigrane ne glede na težave igralcev.

Zaradi tehničnih težav organizacije je možna prestavitev tekem.

Če ima ekipa igralca, ki je trenutno suspendiran, bo celotna ekipa diskvalificirana iz kvalifikacij.

Če prijavljate igralca, ki je v svoji karieri uporabljal nedovoljena sredstva ali to trenutno počne je na listi prepovedi igranja, samodejno izgubite pravico nastopa na kvalifikacijah.


1. Goljufanje

Kakršna koli uporaba nezakonitih sredstev bo povzročila trajno diskvalifikacijo ekipe in vseh igralcev. Sredstva, ki niso dovoljena, so:

  • Ghosting.
  • Ringing/Account Sharing.
  • Piloting.
  • Collusion.
  • Soft play.
  • Pre-arranging.
  • Hacking.
  • Hacking.

Vsi pripomočki, ki vam dajejo prednost pred drugimi igralci.


2. Oddaja protesta administratorju

Igralec mora imeti utemeljen razlog za prijavo administratorju. Preden igralec odda vlogo, se mora igralec prepričati, da bodo predloženi dokazi verodostojni , da je je obtoženi kršil pravila. Obtoževanja v jezi se je treba izogibati za vsako ceno. Če uporabnik odda več lažnih prijav, tvega, da mu začasno onemogočeno oddajanje novih prijav.

Streamanje samih kvalifikacij, je dovoljen samo v primeru da se s tem strinja administrator turnirja.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi