SDP – SLOVENSKO DRŽAVNO PRVENSTVO SEZONA 2020/2021

Kvalifikacije za državna prvenstva se bodo začele že decembra 2020 in samo najboljše ekipe ter igralci, se bodo lahko udeležili glavnega dela tekmovanja, ki bo potekal od januarja do marca 2021. V drugem delu meseca marca, pa vse udeležence in radovedneže čaka še najbolj spektakularen dogodek. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo poleg družabnega dela na velikem odru potekal tudi finalni del prvenstva s podelitvijo nagrad ter prestižnih naslovov prvih državnih prvakov.

Datum prijav za kvalifikacije bo objavljen za vsako igro v naslednjih dneh, na naših socialnih omrežjih in spletni strani, kjer boste lahko spremljali tudi celoten potek in sprotne rezultate tekmovanj.


Pogoji za sodelovanje na državnem prvenstvu:

  • Po končanih kvalifikacijah morajo biti igralci registrirani pri uradni organizaciji,*
  • starostna omejitev je pogojena glede na PEGI oceno igre (soglasje starsi),
  • v ekipnih e-športih mora biti 60% igralcev državljanov Slovenije / v solo igrah pa mora biti vsak igralec državljan Slovenije,
  • Igralec se lahko prijavi samo na eno igro za državno prvenstvo oz. ne more sodelovati v večih igrah.

*za pomoč pri registraciji uradne ekipe se lahko obrnete na društvo Outset (info@outset.si).

SDP – SLOVENSKO DRŽAVNO PRVENSTVO SEZONA 2020/2021

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi