Zadnji vikend rednega dela BOFX CS:GO SDP je za nami, Contentplanet doživel svoj prvi poraz
EŠZS | | 2023-02-22 12:00:00

Po 12. krogih neporaženosti je Contentplanet doživel svoj prvi poraz v 13. krogu in s tem spremenil sam vrh lestvice. Po vseh odigranih krogih bomo spremljali končnico med temi štirimi ekipami: CWE, Contentplanet, iSucks in Agrtegat10.13. krog je na prenosu prvo postregel s tekmo med Contentplanet in Cyber Wolves Esports. Tekma je bila odigrana na mapi Vertigo, kjer so volkovi vodili od samega začetka obračuna in na koncu varno pripeljali tekmo do konca z zmago 16:6 in s tem zadali prvi poraz Contentplanetu. Po prvi polovici tekme so volkovi vodili z 10:5, vse je bilo še možno v tem obračunu vendar je ekipa Contentplanet uspela pridobiti le še prvo rundo na napadalni strani.


Druga tekma na prenosu je bila med ekipama Sneaky Foxes in Agregat10. Tekma se je odvijala prav tako na mapi Vertigo. Agregat10 je ekipi Sneaky Foxes pustil zelo malo prostora za dihanje in kaznoval vsako napake. Rezultat po prvi polovici obračuna je bil 13:2. Na obrambni strani je bila ekipa Sneaky Foxes malo bolj uspešna, saj so uspeli pridobiti dodatne 4 runde in s tem končali z rezultatom 16:6 v prid ekipe Agregat10. Ostale rezultate 13.kroga si lahko pogledate v grafiki spodaj.V soboto nas je čakal zadnji 14. krog rednega dela in otvoritvena tekma med Agregat10 in Cyber Wolves Esports, kjer so slednji odpravili Agregat z 9:16 in si tako zagotovili prvo mesto po rednem delu lige.


Druga tekma med Contentplanet in Sneaky Foxes ni privedla, do kakšnih presenečenj, vendar se je ekipa Sneaky Foxes zelo dobro borila proti drugo uvrščeni ekipi Contentplanet, ter s končnim rezultatom 16:9 na mapi Inferno priznala premoč nasprotnikom. Sneaky Foxes so zagotovo pokazali, da v prihodnosti še lahko računamo nanje. Ostale rezultate 14.kroga si lahko pogledate v grafiki spodaj.Torej za nami so vsi odigrani krogi rednega dela BOFX CS:GO SDP. Končnica bo zagotovo zanimiva saj so vse ekipe zelo dobro pripravljene in nikoli ne vemo ali ima katera ekipa še kakšnega asa v rokavu, ki ga do sedaj ni hotela razkriti.


Znani pa so tudi pari končnice, ki bo potekala v petek 24.02. s pričetkom ob 17:30 ko bodo igrali Contentplanet proti iSucks in takoj po tej tekmi sledi CWE proti Agregat10. V soboto 25.02. ob 15h bo tekma za 3. mesto in takoj za to še tekma za 1. mesto, vse tekme v končnici in finalu so v »best of 3« formatu.


cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi