Prvi vikend državnega prvenstva v Valorantu je za nami
EŠZS | | 2023-09-28 12:00:00

V prvem tekmovalnem vikendu državnega prvenstva v Valorantu, po 3. krogih ekipi Arctic Foxes in Sneaky Foxes prevladujeta v ligi. Na tretjem mestu se trenutno nahaja ekipa 100tatov. Četrto mesto pa si delijo vse ostale ekipe, saj so točkovno po zmagah ter porazih izenačene.

V petek, 22. 9. 2023, je bil odigran prvi krog. V prenosu smo si lahko ogledali tekmo med Arctic Foxes ter Sneaky Vixens. Tekma se je na začetku odvijala zelo enostransko v prid Sneaky Vixens, saj so povedle z rezultatom 5 : 0, vendar je ekipa Arctic Foxes pokazala svojo pravo stran in kar kmalu izenačila rezultat in pridobila vodstvo, ki ga ni več izpustila iz rok. Končen rezultat je bil 13 : 8 v prid Arctic Foxes.

V 2. krogu, v soboto ob 19.00 uri, 23. 9. 2023, smo lahko spremljali tekmo med Arctic Foxes in Zero Comms. Igrala se ja mapa Lotus. Skozi celoten potek igre je ekipa Arctic Foxes kazala svojo dominanco nad konkurenco in z zanesljivim rezultatom 13 : 4 pridobila svojo drugo zmago na državnem prvenstvu.

Ob 20.00 uri smo spremljali igro med Sneaky Foxes ter Pomfree win. Tekma se je igrala na mapi Ascent. Ekipa Sneaky Foxes je že od samega začetka kazala zelo zanesljivo, kar se izraža tudi v končnem rezultatu 13 : 5.

3. krog, v nedeljo, ob 19.00 uri, 24. 9. 2023 smo lahko spremljali tekmo med Zero Comms in Pomfree win. Tekma se je odvijala na mapi Haven. Tekma je na začetku izgledala zelo enostransko, saj so po prvi polovici igre Zero Comms vodili z neverjetno prednostjo 10:2. Ekipa Pomfree win pa se ni predala in se je borila do konca. Dobivali so rundo za rundo ter izsilili podaljške. Na koncu se je ekipa Zero Comms le zbrala in z zadnjimi močmi premagala Pomfree win z rezultatom 14 : 12.

Ob 20.00 uri smo si ogledali še tekmo med Sneaky Foxes in Svarog e-šport. Tekma se je odvijala na mapi Lotus. Sneaky Foxes so vodili od samega začetka in svojega vodstva niso izpustili. Svarog e-šport se je dobro boril vendar je bilo to na koncu premalo, saj so Sneaky Foxes dobili še tretjo zmago na državnem prvenstvu v igri Valorant, z rezultatom 13 : 7.

Za vas smo prav tako pripravili najboljše vrhunce po izboru naših administratorjev.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi