Generalna skupščina E-Športne zveze Slovenije
Aleksander Kajba | | 2024-06-30 15:00:00

Upravni odbor

V nedeljo, 23. junija 2024, ob 10:00 je potekala generalna skupščina E-Športne zveze Slovenije, kjer so bile izvedene volitve upravnega odbora. Na skupščini so bili izvoljeni naslednji člani:


Ponovno izvoljeni:


Gašper Bakač - predsednik

Goran Kužet - podpredsednik

Gregor Stariha - generalni sekretar

Luka Trobiš

Novo izvoljeni:


Luka Jarc

Peter Krčar

Filip Pantar


Poleg volitev so na skupščini obravnavali tudi načrte dela za prihodnja leta in analizirali dosedanje delo E-Športne zveze Slovenije. Razprava je vključevala oceno preteklih projektov ter določanje novih ciljev in strategij za nadaljnji razvoj e-športa v Sloveniji.


Člani skupščine so poudarili pomen sodelovanja in nadaljnjega razvoja e-športne skupnosti, pri čemer so izpostavili potrebo po večji prepoznavnosti in vključevanju mladih talentov. Dogovorili so se za konkretne korake za izboljšanje organizacije dogodkov, promocijo e-športa ter krepitev mednarodnega sodelovanja.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi