Klik za lažjo prepoznavnost
EŠZS | novice | 2020-06-24 00:00:00


Stream orodje za socialna omrežja

BigPlay.tv je nova slovenska platforma, ki ustvarjalcem video vsebin o videoigrah, ponuja enostavno distribucijo njihove vsebine na različna socialna omrežja s samo nekaj kliki. Gre za slovensko ekipo, ki deluje pod imenom BigPlay in želi s svojim produktom rešiti problem samo-promocije.


Na spletnem naslovu Bigplay.tv lahko vsakdo poveže svoj Twitch kanal s svojim BigPlay računom in si s tem olajša objavljanje svojih najbolj zanimivih trenutkov pretočne vsebine na vsa socialna omrežja hkrati.


Poleg lažjega objavljanja svoje vsebine v svet, BigPlay ponuja tudi vpogled v skupno analitiko posamezne objave, s čimer lahko ustvarjalec posnetkov dobi povratno informacijo o vrsti vsebine, ki je najbolj priljubljena in prinaša največ sledilcev. 


Omenimo naj tudi, da BigPlay lahko omogoča avtomatsko dodajanje uvoda (intro) in zaključka (outro) videa in da v prihodnosti obljublja še kupico dodatnih orodji, ki bodo izboljšala prepoznavnost ustvarjalca in olajšave frekvenco deljenja.


Če radi streamate, vas ekipa BigPlay.tv vabi k uporabi njihove storitve. Veseli bodo vaše povratne informacije o tem, kakšno izkušnjo ste imeli. BigPlay.tv je dostopen vsem in je trenutno v beta verziji.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi