Z igranjem video iger na morje
EŠZS | dobrodelni dogodek | 2020-06-21 00:00:00


Priklop za otroški odklop

V soboto, 21. 6. 2020, je v prvem slovenskem igričarskem baru StageOne, popularen YouTube igralec Fortnita in član društva THT RitterČančer pod okriljem e-športne zveze Slovenije, člani svoje e-športne ekipe ter sponzorji organiziral dobrodelno akcijo Pomežik Soncu, ki jo že vse od leta 1998 organizira Zveza prijateljev mladine Slovenije. 


YouTube video igralec RitterČančer je imel 12-urni igričarski prenos v živo, kjer je igral eno izmed najbolj priljubljenih iger tega trenutno, Fortnite. Pri prenosu so mu pomagala tudi druga znana imena YouTube scene, kot so GALLASANDALLA (HR), SCORPLZ (SLO), ITSREINAA (SLO), DON PASHA (SLO), JURE TRŠAN BLOND (SLO).


Za otroške počitnice so skupaj zbrali kar 1562,32 EUR. Doniranje je bilo možno preko SMS sporočil, z nakupom majice, z donacijami preko PayPal nakazil in z najemom računalnika v baru StageOne. 


Dogodek, ki si ga je bilo možno ogledati tudi v živo, se je odvijal od desete ure zjutraj do desete ure zvečer. Preko YouTube platforme, pa je dogodek dosegel skoraj 20 tisoč ljudi. Vodja igričarskega bara Anže Plevel, je bil nad dogodkom več kot navdušen. “Vesel sem, da smo dokazali, da ima igranje iger lahko tudi dobrodelno plat”, je dejal in nam tudi zatrdil, da se bodo podobni dogodki zmeraj pogostejši. “Zahvalil bi se radi tudi našim sponzorjem, ki so omogočili ta dogodek, ter seveda RitterČančer-ju, brez katerega danes nebi pisali uspešne zgodbe”, je Anže še dodal za konec.


Dogodek so omogočili: StageOneUvi Gear in Anni.si

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi