T-2 je novi sponzor video igre FIFA22!
EŠZS | | 2022-01-28 21:00:00


FIFA22 je svetovno priljubljena nogometna simulacija, ki vsako leto privablja milijone ljubiteljev video iger. Glede na popularnost video igre, ne preseneča, da je igra tudi letos vključena v slovensko državno prvenstvo.

 

Uvodne kvalifikacije, pod okriljem e-športne zveze Slovenije, se začenjajo že 29. 1. 2022.

Vsi, ki ste zamudili prijavo na uvodne kvalifikacije, se lahko prijavite na dodatne, druge kvalifikacije, ki bodo potekale 5.2.2022, in zadnje, tretje kvalifikacije, ki bodo potekale 12. 2. 2022.

 

Sponzor za video igro FIFA22, T-2, ki bo prispeval vse tri glavne nagrade, je sodobna telekomunikacijska družba, ki ponuja vrhunske in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve.

 

  • Zmagovalec bo prejel darilni bon v vrednosti 200 € ter letno brezplačno naročnino na "Športni paket".
  • Drugouvrščeni bo prejel darilni bon v vrednosti 130 € ter letno brezplačno naročnino na "Športni paket".
  • Tretjeuvrščeni bo prejel darilni bon v vrednosti 80 € ter, prav tako letno brezplačno naročnino na "Športni paket".

 

Darilni bon bo pripravil T-2. Po zaključku turnirja bo bon v digitalni obliki poslan na elektronski naslov dobitnikov nagrad. Bon je veljaven na izbranih storitvah T-2 ali ob nakupu opreme.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi