SDP ÔÇô VALORANT

Dobrodošli na strani SDP Valorant

Spodaj lahko najdete vsa pravila igre in napotke za igralce, ter potek igre.


Komunikacija med kvalifikacijami in igro

Kapetani ekip se morate pridru┼żiti uradnemu E┼áZS discord serverju, ter se javiti administratorjem, kateri bodo poskrbeli za role in ustrezno komunikacijo med kapetani.


DISCORD


Kvalifikacije

Kvalifikacije bodo potekale v štirih terminih:


1. Kvalifikacije: 9. 9. 2023

2. Kvalifikacije: 10. 9. 2023

3. Kvalifikacije: 16. 9. 2023

4. Kvalifikacije: 17. 9. 2023


Prijave na kvalifikacije se zaprejo 15. 9. ob 23.59.


  • ─îlanstvo v uradnem dru┼ítvu ni pogoj za nastop na prvenstvu, je pa za┼żeleno. Prijava in tekmovanje sta brezpla─Źana.
  • Starostna omejitev je pogojena glede na PEGI oceno igre, vsi nepolnoletni tekmovalci potrebujejo soglasje star┼íev za igranje v rednem delu lige.
  • V ekipnih e-┼íportih mora biti 60% igralcev dr┼żavljanov Slovenije / v solo igrah pa mora biti vsak igralec dr┼żavljan Slovenije.
  • Vse ekipe, ki so kon─Źale lanskoletno sezono v top 4, bodo na e-po┼íto dobile povabilo za leto┼ínje ponovno sodelovanje na prvenstvu.
  • V primeru FIFE 2022, dobijo povabilo vsi igralci, ki so lanskoletno sezono kon─Źali v top 8. V primeru ekipnih iger pa dobijo povabilo top 4 ekipe iz lanske sezone.
  • Vsa dru┼ítva, registrirana pri E┼áZS bodo dobila povabilo, ki jim zagotavlja mesto na prihajajo─Źem SDP, kar pomeni, da se v redni del uvrstijo brez igranja kvalifikacij.
  • Pri FIFA 23 in dirka┼íkih igrah, lahko imajo dru┼ítva prijavljena ve─Ź kot enega tekmovalca. To ne velja za ekipne igre, kjer lahko imajo dru┼ítva prijavljeno zgolj eno ekipo.


Za ve─Ź informacij so spodaj navedena dodatna pravila, povezana z prvenstvom. Prosimo, da jih upo┼ítevate, ter nas v primeru dodatnih vpra┼íanj kontaktirate na INFO@ESZS.SI ali pi┼íete na discord server pod # vpra┼íanja.


´╗┐

Pravila in navodila

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi