IESF – MOBILE LEGENDS


Dobrodošli na strani slovenskih kvalifikacij za IESF World Esports Champoinship v igri Mobile Legends: Bang Bang!

Spodaj lahko najdete pravila igre in napotke za igralce.


Komunikacija med kvalifikacijami

Vsi igralci morajo biti za čas trajanja kvalifikacij na Discord strežnikih EŠZS in MLBB Slovenija Official. V drugem se morajo javiti organizatorjem, da dobijo ustrezne role, saj bo večina komunikacije z organizatorji potekala tam.


EŠZS DISCORD


mobile legends DISCORD


Kvalifikacije

Format kvalifikacij bo double elimination bracket, vse igre bodo best-of-3, razen finala, ki bo best-of-5. Prijave na kvalifikacije se končajo 31.3. ob 23.59.


  • Prijava in tekmovanje sta brezplačna.
  • Najnižja dovoljena starost za nastop na državnih in evropskih kvalifikacijah je 16 let. V primeru uspešne kvalifikacije na svetovno prvenstvo reprezentanco lahko sestavljajo samo polnoletni igralci, rezerva pa ostane doma.
  • Vsi igralci morajo imeti Slovensko državljanstvo.


Za več informacij so spodaj navedena vsa pravila. Prosimo, da jih upoštevate. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na INFO@ESZS.SI. ali pišete organizatorjem v Discord strežniku MLBB Slovenija Official.Pravila in navodila

Pravilnik

Preberi več
cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi