fbpx

Assetto Corsa Competizione

PRIJAVE NA DRŽAVNO PRVENSTVO

Prijavnica

Pravila prijave

Prijave so zaključene!

NAGRADNI SKLAD:

Individualno prvenstvo:
1. mesto: 200 €
2. mesto: 130 €
3. mesto: 80 €

Ekipno prvenstvo:
1. mesto: 140 €

*(vse zgoraj navedene nagrade so v neto zneskih, davek plača EŠZS)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Državno prvenstvo v digitalnem dirkanju v KHD se bo izvedlo v dveh delih. Oba dela bosta v igri Assetto Corsa Competizione izključno na osebnem računalniku (PC). Prvi del bodo predkvalifikacije, iz katerih se bo najboljših 30 voznikov uvrstilo v nadaljevanje tekmovanja. Od teh 30 voznikov jih bo 25 imelo prioriteto nastopa na prvi dirki prvenstva. Drugi del bo sestavljen iz 6 dirkaških dogodkov.

Slovensko državno prvenstvo v digitalnih krožno hitrostnih dirkah je razpisano za voznike in ekipe v skupni razvrstitvi. Nastopajo lahko le vozila razreda GT3.

Zaključek prijav na predkvalifikacije je 29.12.2020.

Pri prijavi morajo vsi vozniki uporabiti svoje pravo ime in priimek. Uporaba vzdevkov ni dovoljena. Zadnji rok za prijavo je 29.12.2020.

Menjava ekipe (ali ekipnega imena) ter dirkalnika po prijavi na redni del tekmovanja ni dovoljena.

Vsi igralci, ki bodo napredovali iz predkvalifikacij v redni del prvenstva, se bodo morali registrirati pri organizaciji/klubu, ki je član EŠZS ali AŠ2005. Če še niso član nobene organizacije, se lahko včlanijo v novonastalo Društvo slo-racing.com (info@slo-racing.com)

Vsi udeleženci morajo biti stari štirinajst (14) let ali več. Igralci mlajši od osemnajst (18) let, morajo imeti soglasje staršev za sodelovanje.

Soglasje staršev za igralce, ki so mlajši od osemnajst (18) let morate poslati na EŠZS elektronski naslov: events@eszs.si

Povezava do obrazca soglasja: Obrazec za starše – soglasje

Povezava do discord serverja:
Slo-racing.com Discord