Postali smo člani Olimpijskega komiteja Slovenije!
EŠZS | eŠzs olimpijski komite e-šport | 2022-06-27 17:43:00

S ponosom vas obveščamo, da je E-športna zveza Slovenije postala članica Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez, ki je osrednja športna organizacija v Republiki Sloveniji. Ponosni smo, da je organizacija s tako bogato tradicijo in ugledom prepoznala trdo delo EŠZS na razvoju e-športa v naši državi.


Gre za zgodovinski dogodek, saj je slovenski olimpijski komite eden izmed prvih v Evropi in tudi na svetu, ki je sprejel v članstvo E-športno zvezo. S tem Slovenija in slovenski e-šport vstopata v vlogo vodilnih športnih organizacij, ki zgolj ne sledijo le svetovnim športnim trendom ampak jih celo narekujejo.

 

Sprejem EŠZS pod okrilje OKS izkazuje slovenskemu e-športu in e-športnikom edinstveno podporo in zagotavlja stabilnost v njihovem nadaljnjem razvoju veščin, ki omogočajo vrhunske rezultate tudi na svetovnem nivoju. Zavedamo se, da sprejem v OKS prinaša tudi veliko odgovornost in dolžnosti, kar nam daje še več motivacije in zagona za delo v prihodnje. 


Zahvaljujemo se Olimpijskemu komiteju Slovenije za izkazano zaupanje, zahvaljujemo se vsem našim e-športnim društvom in partnerjem za njihov doprinos, prav tako pa se zahvaljujemo vsem e-športnikom, ki se pod okriljem EŠZS udeležujejo tekmovanj in neposredno razvijajo e-šport v Sloveniji.

Pridruži se naši super bazi igralcevE-ŠPORTNA ZVEZA SLOVENIJE

Zvezda 19
1000 Ljubljana
Slovenija

Matična številka: 4123026000
Davčna številka: 11823739


© 2021 E-športna zveza Slovenije