Klik za lažjo prepoznavnost
EŠZS | novice | 2020-06-24 00:00:00


Stream orodje za socialna omrežja

BigPlay.tv je nova slovenska platforma, ki ustvarjalcem video vsebin o videoigrah, ponuja enostavno distribucijo njihove vsebine na različna socialna omrežja s samo nekaj kliki. Gre za slovensko ekipo, ki deluje pod imenom BigPlay in želi s svojim produktom rešiti problem samo-promocije.


Na spletnem naslovu Bigplay.tv lahko vsakdo poveže svoj Twitch kanal s svojim BigPlay računom in si s tem olajša objavljanje svojih najbolj zanimivih trenutkov pretočne vsebine na vsa socialna omrežja hkrati.


Poleg lažjega objavljanja svoje vsebine v svet, BigPlay ponuja tudi vpogled v skupno analitiko posamezne objave, s čimer lahko ustvarjalec posnetkov dobi povratno informacijo o vrsti vsebine, ki je najbolj priljubljena in prinaša največ sledilcev. 


Omenimo naj tudi, da BigPlay lahko omogoča avtomatsko dodajanje uvoda (intro) in zaključka (outro) videa in da v prihodnosti obljublja še kupico dodatnih orodji, ki bodo izboljšala prepoznavnost ustvarjalca in olajšave frekvenco deljenja.


Če radi streamate, vas ekipa BigPlay.tv vabi k uporabi njihove storitve. Veseli bodo vaše povratne informacije o tem, kakšno izkušnjo ste imeli. BigPlay.tv je dostopen vsem in je trenutno v beta verziji.

Pridruži se naši super bazi igralcevE-ŠPORTNA ZVEZA SLOVENIJE

Zvezda 19
1000 Ljubljana
Slovenija

Matična številka: 4123026000
Davčna številka: 11823739


© 2021 E-športna zveza Slovenije