Nogometna Hiša Zabave – FIFA finale
EŠZS | novice | 2020-06-26 00:00:00


E-športni dogodek

V soboto, 27. 6. 2020, se bo v Nogometni Hiši Zabave v BTC-ju odvil finale NHZ esports zimske lige, ki ga organizira Nogometna Hiša Zabave s FIFA e-sports Slovenia in e-sport barom Stage One. V boju za osvojitev pokala v “velterski” kategoriji se bo pomerilo 16 finalistov. Turnir si lahko ogledate na lokaciji ali na njihovi Facebook strani. 


Poleg ogleda turnirja pripravljajo tudi obilico zabavnih dogodkov in dejavnosti. 


Nogometna Hiša Zabave je sodobno zabavno-izobraževalno središče, kjer se združita zgodovina vrednosti slovenskega nogometa in skozi napredne in zabavne tehnologije mladim približa nogomet. NHZ aktivno vključuje družbo skozi sodelovanje v družbeno odgovornih projektih. 


Stage One je prvi slovenski e-sports bar, v katerem lahko svoje mesto najdejo vsi navdušenci nad video igrami. V baru ponujajo možnost igranja video iger na računalnikih, konzolah in ostalih igralnih napravah. 


FIFA e-sports Slovenia je skupnost FIFA igralcev, ki organizira turnirje v FIFI že šesto leto. Vizija skupnosti je, da se v Sloveniji vzpostavi prva slovenska e-športna liga, podprta s strani Nogometne zveze Slovenije in ostalih generalnih pokroviteljev Prve lige Telekom Slovenije, ter popeljati FIFO na vrh e-športov v Sloveniji.


Prenos finala v živo: https://www.facebook.com/nogometnahisazabave/


StageOne: https://s1.si/FIFA e-sports Slovenia: https://www.facebook.com/FIFA-e-sports-Slovenia-140823029963753/

Pridruži se naši super bazi igralcevE-ŠPORTNA ZVEZA SLOVENIJE

Zvezda 19
1000 Ljubljana
Slovenija

Matična številka: 4123026000
Davčna številka: 11823739


© 2021 E-športna zveza Slovenije