fbpx
zvezamladine

Pomežik Soncu – dobrodelni 12h stream

Slovenski YouTube video igralec RitterČančer pod okriljem E-športne zveze Slovenije in v sodelovanju s prvim slovenskim igričarskim barom Stage One to soboto, 20. junija, organizira dobrodelni 12-urni igričarski prenos v živo. Vsi organizatorji želimo na ta način pomagati humanitarni akciji Pomežik Soncu, ki jo že vse od leta 1998 organizira Zveza prijateljev mladine Slovenije.

Na dogodku, ki se ga bosta udeležila dva člana E-športne zveze Slovenije in hkrati dva izmed najboljših slovenskih e-športnih klubov, The Hype Team in Dragons E-sports, lahko pričakujemo super vzdušje in obilico adrenalinskih trenutkov.

Prenos razburljivih video spopadov v živo je bo na svojem YouTube kanalu prenašal najpopularnejši slovenski igralec Fortnite-a RitterČančer. V prenosu se mu bodo pridružili tudi drugi znani YouTube-rji, kot so, GALLASANDALLA (HR), SCORPLZ (SLO), GTEHNIC (SLO), DON PASHA (SLO), Jure Tršan Blond (SLO).

Povezava do prenosa v živo: https://www.youtube.com/channel/UCGS-_XJVm8FtrH-H0QcddFw

Donacije se zbira preko SMS sporočila z besedilom POMEZIK5 na 1919, prav tako bodo vsi prihodki na dogodku samem, namenjeni akciji Pomežik Soncu.

Dogodek so omogočili: StageOne, Uvi Gear in Anni.si

Vabljeni!

Povezave:
http://dragons.si/

Sponzorji:
https://uvigear.si/
https://anni.si/
https://s1.si/

Dogodek je končan.

Datum

20.06.2020
Dogodek zaključen

URA

10:00 - 22:00
Kategorija
Povezava do dogodka

Kategorije