´╗┐
Sodelovanje za uspeh: Epicenter in E-┼íportna zveza Slovenije povezujeta mo─Źi za Slovensko dr┼żavno prvenstvo v e-┼íportih
Goran Ku┼żet | | 2023-08-17 16:00:00

V ┼żelji po sodelovanju in spodbujanju e-┼íporta na slovenski sceni se bo na Epicentru zgodilo prvo ve─Źje sodelovanje z E-┼íportno zvezo Slovenije. Najbolj┼ía uvr┼í─Źena ekipa (slovenskih igralcev) na turnirjih v igrah Valorant in League of Legends bo nagrajena s presti┼żnim direktnim mestom v ligi na Slovenskem dr┼żavnem prvenstvu v e-┼íportih.

Tak┼íen korak pomeni, da se bo tekmovanje na Epicentru postavilo na raven kvalifikacijskega turnirja za dr┼żavno prvenstvo, kar predstavlja velik izziv in prilo┼żnost za vse sodelujo─Źe ekipe. Ta nagrada prina┼ía ve─Ź kot le priznanje za dose┼żke, saj omogo─Źa ekipi, da poka┼że svoje sposobnosti in potencial pred ┼íir┼ío e-┼íportno javnostjo.

Z direktnim uvrstitvenim mestom na Slovenskem dr┼żavnem prvenstvu bodo ekipe lahko sodelovale z najbolj┼íimi igralci v dr┼żavi in pridobile neprecenljive izku┼ínje, ki jim bodo pomagale pri nadaljnjem razvoju njihovih e-┼íportnih potencialov. Poleg tega pa bo to tudi prilo┼żnost za okrepitev lokalne e-┼íportne scene in spodbujanje nadarjenih igralcev, ki so doslej morda ostali neopa┼żeni.

´╗┐S to inovativno potezo bo Epicenter v sodelovanju z E-┼íportno zvezo Slovenije zagotovil, da bo prihodnost e-┼íporta v Sloveniji ┼íe bolj ble┼í─Źe─Źa in obetavna. Spodbujanje konkurence in podpora najbolj┼íim ekipam bo prispevala k razvoju vrhunske e-┼íportne kulture v dr┼żavi, ki bo navdihnila ┼ítevilne mlade igralce in ustvarila trdno osnovo za ┼íe ve─Źjo uspe┼ínost v mednarodnem e-┼íportnem prostoru.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi