´╗┐
E-┼íportna zveza Slovenije nova ─Źlanica IESFa
EŠZS | novice esport iz sveta | 2020-09-09 00:00:00


Dragi so-igralci!


Z velikim ponosom vam sporo─Źamo, da smo Slovenijo preko E┼áZS uspe┼íno priklju─Źili Svetovni e-┼íportni zvezi IESF. To je nov, zelo pomemben mejnik za E┼áZS in slovenski e-┼íport, saj nam bo ─Źlanstvo v IESF omogo─Źilo sodelovanje na svetovnih tekmovanjih, hkrati pa bomo lahko usklajevali e-┼íportne aktivnosti tudi z ostalimi mednarodnimi organizacijami. Vabimo vas, da v prihodnjih dneh spremljate na┼íe objave na na┼íi spletni strani in socialnih straneh, saj bomo v zelo kratkem ─Źasu objavili prijave za dr┼żavno prvenstvo v igrah Dota 2, PES in Tekken 7. Zmagovalci dr┼żavnega prvenstva se bodo tako uvrstili na kvalifikacijski regijski turnir za svetovno prvenstvo.

https://ie-sf.org/about/members

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi