Call of Duty scena še živi
EŠZS | novice igre | 2020-11-30 00:00:00


Call of Duty je izšel leta 2003 in ima po 17ih letih še vedno aktivno skupnost. Najbolj aktivna ekipa, ki prihaja iz Slovenije je ekipa Remember, v najboljših časih igre CoD je zasedala prva mesta na tekmovanjih tako v Sloveniji kot v Evropi.


CoD skupnost sestavljajo ekipe, ki prihajajo iz ZDA in skoraj iz vseh držav EU. Namesto Clanbase, si je skupnost ustvarila spletno stran https://www.cod1mania.com/, kjer lahko najdete vse dogodke in sledite vsemu, kar se na CoD sceni dogaja. Trenutno poteka turnir Nations Cup, kjer je ekipa Remember premagal Avstrijce, Slovake in Špance. V naslednji tekmi, ki se bo odvila v naslednjih dneh pa se bodo pomerili s Čehi.Za tiste, ki igro še igrate pa niste vedeli, da je CoD scena v Slovenije še aktivna se lahko CoD skupnosti pridružite na njihovem Discord serverju ali pa jih spremljate v živo preko njihovega Twitch kanala.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi