´╗┐
Skupaj mo─Źnej┼íi ÔÇô dobrodelni dogodek
EŠZS | | 2021-12-01 00:00:00


Ker se trenutno soo─Źamo z zdravstveno krizo, zaradi katere je veliko ljudi, sploh pa otrok primorano biti doma in ┼íe ve─Ź ─Źasa kot po navadi presedeti pred ra─Źunalniki, so pri E-┼íportni zvezi Slovenije (E┼áZS) ugotovili, da je potrebno cilj zdravega pre┼żivljanja ─Źasa pred/z/ob ra─Źunalniku ┼íe dodatno ozavestiti. Odlo─Źili so se organizirati dobrodelni dogodek pod geslom Skupaj mo─Źnej┼íi.


Povezali so se z zavodom Logout, ki je prva slovenska specializirana ambulanta za zdravljenje digitalnih zasvojenosti in lahko s svojim znanjem, izku┼ínjami in programi pomagajo ┼íiriti zavest o zdravem odnosu ─Źloveka in tehnologije.


Da pa bi skupni cilj dosegel ─Źim ┼íir┼íi krog ljudi, so za pomo─Ź prosili tudi glasbenika in ustvarjalca spletnih vsebin na YouTube-u, Jana Vaukmana -Vauksa, ki se bo tako 5. decembra z znanimi gosti v ┼żivo pogovarjal o digitalnih odvisnostih in vseh drugih mogo─Źih temah.


Ker pa se bli┼ża tudi veseli december in ─Źas raznih obdarovanj, pa so se pri E┼áZS odlo─Źili, da v projekt vklju─Źijo tudi humanitarno organizacijo Enostavno pomagam, katere cilj je organiziranje in izvajanje dobrodelnih in solidarnostnih projektov za pomo─Ź vsem, ki so se kakorkoli zna┼íli v socialnih in drugih stiskah.Decembra pride vse še bolj do izraza

Tako zdru┼żujejo cilj ozave┼í─Źanja o pere─Źi problematiki digitalnih zasvojenosti in socialnih stiskah, ki pridejo ┼íe posebej do izraza v decembrskem ─Źasu.Vsi, ki ┼żelite pomagati in podpreti omenjeni organizaciji lahko donirate 5 ÔéČ tako, da po┼íljete kodo ENOSTAVNO5 na 1919 ali naka┼żete poljuben znesek na PayPal ra─Źun Paypal.me/eszsDogodek, ki bo trajal 12 ur, si boste lahko ogledali na YouTube kanalu Vauksa, do katerega povezavo lahko najdete na vseh dru┼żbenih medijih E┼áZS-ja, Logouta in Enostavno pomagam. Prav tako pa bodo na teh kanalih po─Źasi pri─Źeli razkrivati goste, ki se bodo dogodka udele┼żili.


S poslanim SMS sporo─Źilom ENOSTAVNO5 na 1919 lahko prispevate 5 EUR v sklad za pomo─Ź otrokom. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemacha in T-2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS donacija so objavljeni na spletni strani www.enostavnopomagam.euE-športna zveza Slovenije (EŠZS)

E-┼íportna zveza Slovenije (E┼áZS) je zdru┼żenje slovenskih e-┼íportnih klubov, ki se ukvarja z razvojem, regulacijo in standardizacijo e-┼íporta v Sloveniji. Sestavlja jo 7 klubov z ve─Ź kot 350 ─Źlani.


Kaj je E-┼íport? E-┼íport ali elektronski ┼íport je tekmovalno igranje video iger, ki je vsak dan bolj raz┼íirjeno in poznano po svetu, nagrade in pla─Źe e-┼íportnikov pa ┼że dosegajo tiste, ki smo jih vajeni iz najbolj raz┼íirjenih tradicionalnih ┼íportov, kot sta na primer nogomet ali ko┼íarka


E┼áZS pa poleg prej omenjenega skrbi tudi za razvoj e-┼íportnikov in mladih talentov, ter jim sku┼ía pomagati na njihovi poti do profesionalizma. Biti profesionalni e-┼íportnik pa ne pomeni presedeti ve─Źino ─Źasa pred ra─Źunalnikom in igrati video iger, ampak vklju─Źuje tudi ostale elemente tradicionalnih ┼íportov kot sta dobra psiho-fizi─Źna pripravljenosti in zdrava prehrana.cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi