´╗┐
Postali smo ─Źlani Olimpijskega komiteja Slovenije!
EŠZS | eŠzs olimpijski komite e-šport | 2022-06-27 17:43:00

S ponosom vas obve┼í─Źamo, da je E-┼íportna zveza Slovenije postala ─Źlanica Olimpijskega komiteja Slovenije ÔÇô Zdru┼żenja ┼íportnih zvez, ki je osrednja ┼íportna organizacija v Republiki Sloveniji. Ponosni smo, da je organizacija s tako bogato tradicijo in ugledom prepoznala trdo delo E┼áZS na razvoju e-┼íporta v na┼íi dr┼żavi.


Gre za zgodovinski dogodek, saj je slovenski olimpijski komite eden izmed prvih v Evropi in tudi na svetu, ki je sprejel v ─Źlanstvo E-┼íportno zvezo. S tem Slovenija in slovenski e-┼íport vstopata v vlogo vodilnih ┼íportnih organizacij, ki zgolj ne sledijo le svetovnim ┼íportnim trendom ampak jih celo narekujejo.

 

Sprejem E┼áZS pod okrilje OKS izkazuje slovenskemu e-┼íportu in e-┼íportnikom edinstveno podporo in zagotavlja stabilnost v njihovem nadaljnjem razvoju ve┼í─Źin, ki omogo─Źajo vrhunske rezultate tudi na svetovnem nivoju. Zavedamo se, da sprejem v OKS prina┼ía tudi veliko odgovornost in dol┼żnosti, kar nam daje ┼íe ve─Ź motivacije in zagona za delo v prihodnje. 


Zahvaljujemo se Olimpijskemu komiteju Slovenije za izkazano zaupanje, zahvaljujemo se vsem na┼íim e-┼íportnim dru┼ítvom in partnerjem za njihov doprinos, prav tako pa se zahvaljujemo vsem e-┼íportnikom, ki se pod okriljem E┼áZS udele┼żujejo tekmovanj in neposredno razvijajo e-┼íport v Sloveniji.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi