Global Esports Federation (GEF)
EŠZS | novice esport iz sveta | 2020-11-17 00:00:00


Še več dobrih novic za e-športnike v Sloveniji!

Z veseljem vam sporočamo, da je bila E-športna zveza Slovenije sprejeta tudi v drugo mednarodno e-športno zvezo, Global Esports Federation (GEF). Tako je E-športna zveza Slovenije sedaj priznana s strani vseh svetovnih e-športnih zvez, ki v svetu e-športa imajo nekaj veljave. To seveda pomeni še več obveznosti in dela za nas na zvezi, ki pa ga seveda z veseljem sprejemamo.


Bolj pomembno je seveda, kaj to pomeni za vas, vse e-športne navdušence. Organiziranih bo še več tekmovanj in državnih prvenstev v še več igrah. Najboljše na teh tekmovanjih pa ne bo čakala samo denarna nagrada ali naziv državnega prvaka, temveč tudi vstopnica za udeležbo na svetovnem prvenstvu.


Pri Global Esports Federation so zaenkrat še skrivnostni glede iger, ki se bodo igrale, tako da vam točno še ne moremo sporočiti katere to bodo. Obljubimo, da se bomo potrudili dobiti informacijo kolikor hitro bo le mogoče. Takoj ko jo dobimo , vam jo seveda tudi sporočimo. Zaenkrat lahko samo ugibamo po partnerjih GEF-a. Eden izmed njih je tudi Riot Games.


Ali to pomeni, da bomo videli še eno različico League of Legends svetovnega prvenstva? Mogoče Valorant? Seveda lahko zaenkrat le ugibamo. Škoditi pa vsekakor ne more, če se prijavite na League of Legends in Valorant državni prvenstvi.

 

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi