Predstavitev naših članov
EŠZS | novice | 2020-05-21 00:00:00


E-športno društvo Dragons Esport

Kot prvega člana, predstavljamo društvo, ki bo z nami peljalo zgodbo uspeha e-športa v Sloveniji.E-športno društvo Dragons z sedežem v Ljubljani je bilo ustanovljeno z nameno razširitev e-športa v Sloveniji, povečati število e-športnikov in e-športnih ekip ter organizirati nacionalna prvenstva v različnih e-športih. Prizadevajo si h druženju v živo. S tem namenom se na tedenski ravni organizirajo neformalna srečanja v prvem in edinem slovenskem e-športnem baru StageOne.


“E-športna scena je v mednarodnem svetu že zelo razširjena in močna, tudi posamezni slovenski igralci so v svetu že veliko dosegli. Vizija Dragonsov pa je, da klube in celotno slovensko e-športno sceno povzpnemo na mapo uspešnih“ Amadej Medija Drčar, predsednik e-športnega društva Dragons

Ekipe društva Dragons so razširjene na igre League of Legends, CS:GO, Fortnite in Valorant.


Dosežki Dragons ekip so naslednji:

1. mesto – Telemach EPICENTER 20 (mEGNAROz) – Fortnite

1. mesto – Slo Liga 2019 (Yikes, N1K0, L1on, drateR, keks) – Rainbow Siege 6

2. mesto – Slovenian Esports League Season 2 (Gacho, Mordox, jackerchan, WildCat, Pinky, LorLor,Sapot) – League of Legends

4. mesto – StarFall 4 (mEGNAROz, V1ks) – Fortnite


Dragonse lahko spremljaš tukaj:

Spletna stran – http://dragons.si/

Twitter – https://twitter.com/dragons_si

Facebook – https://www.facebook.com/dragons.si

Instagram – https://www.instagram.com/dragons.si/

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi