Dan športa z AMZS
EŠZS | novice dogodki | 2020-09-19 00:00:00


AMZS spletna karting dirka ob Dnevu slovenskega športa

V sredo, 23. septembra 2020, ko bomo v Sloveniji obeležili prvi Dan slovenskega športa, AMZS, državna športna zveza za motošport in karting, v sodelovanju v sodelovanju z E-športno zvezo Slovenije pripravlja spletno karting dirko v igri Assetto Corsa. Tekmovalci se bodo tokrat pomerili na stezi AMZS centra varne vožnje na Vranskem s 125 ccm gokarti.


Za še bolj razburljiv dogodek bosta poskrbela znana komentatorja avto-moto športa, Aljoša Novak in Andraž Zupančič. Prenos v živo bo na twitch kanalu Stage1esports in AMZS facebook strani.


  • Pred-kvalifikacije: Ponedeljek 21. 9. ob 8h – Sreda 23. 9. do 12h.
  • Glavni dogodek: Sreda 23. 9. ob 20h – najbolših 14 dirkačev pred-kvalifikacije.
  • Server: AMZS Vransko – dan športa


Grafike gokartov bodo objavljene v torek 22. 9.


V primeru velikega števila prijavljenih bomo organizirali dve dirki. Najboljših 14 iz obeh dirk se bo pomerilo v velikem finalu.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi