E-športna zveza Slovenije nova članica IESFa
EŠZS | novice esport iz sveta | 2020-09-09 00:00:00


Dragi so-igralci!


Z velikim ponosom vam sporočamo, da smo Slovenijo preko EŠZS uspešno priključili Svetovni e-športni zvezi IESF. To je nov, zelo pomemben mejnik za EŠZS in slovenski e-šport, saj nam bo članstvo v IESF omogočilo sodelovanje na svetovnih tekmovanjih, hkrati pa bomo lahko usklajevali e-športne aktivnosti tudi z ostalimi mednarodnimi organizacijami. Vabimo vas, da v prihodnjih dneh spremljate naše objave na naši spletni strani in socialnih straneh, saj bomo v zelo kratkem času objavili prijave za državno prvenstvo v igrah Dota 2, PES in Tekken 7. Zmagovalci državnega prvenstva se bodo tako uvrstili na kvalifikacijski regijski turnir za svetovno prvenstvo.

https://ie-sf.org/about/members

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi