´╗┐
Kratek plan kaj lahko pri─Źakujete v bli┼żnji prihodnosti
EŠZS | novice | 2020-05-21 00:00:00Na┼ía ekipa vneto pripravlja uresni─Źitev na┼íih zastavljenih ciljev v prvem delu za─Źetka zveze. Prvi koraki so seveda namenjeni izklju─Źno slovenskim dogodkom in igralcem, zato smo le-te pripravili na to temo.


Priprava globalnih pravil za igre

Spisali bomo vsesplo┼ína pravila za vse ve─Źje igre v katerih bodo tudi potekala na┼ía tekmovanja. Strmimo k temu, da posplo┼íimo pravila tekmovanj, ki so v zadnjih ─Źasih bili kar precej neenotna in s tem pove─Źamo kvaliteto dogodkov, ter olaj┼íamo organizatorjem ter sodnikom delo.


Pomo─Ź klanom za vpis v register e-┼íportnih ekip

─îe ┼íe nimate odprtega uradnega e-┼íportnega kluba in ┼żelite nastopiti na uradnih tekmovanjih, vam na┼í partner Outset lahko prisko─Źi na pomo─Ź. Z v─Źlanitvijo svoje ekipe v njihovo dru┼ítvo, vas bo nato vpisalo v registo E-┼íportne zveze Slovenije in va┼íi ekipi s tem omogo─Źilo nastop na uradnih slovenskih in tujih turnirjih.


Organizacija prijateljskih tekem med ekipami

Med vsemi registriranimi ekipami bomo pomagali organizirat prijateljske tekme na visoki ravni. To bo zelo pripomoglo k razvoju znanja igralcev in seveda pripravljenosti in povezovalnosti posamezne ekipe. Prizadevamo si, da na slovenskem obmo─Źju sproduciramo kar se da veliko dobrih ekip, ki nas bodo lahko predstavljale v evropi in svetu.


Organizacija vsesplošne slovenske lige

Kot glavno to─Źko, pa pripravljamo enotno slovensko ligo, ki bo povezovala vse glavne e-┼íporte. S pomo─Źjo vseh na┼íih ─Źlanov, partnerjev in zunanjih sodelavcev in seveda pomo─Źjo internacionalnih organizacij, lahko te dogodke dvignemo na raven, ki bo odmevala ne samo po na┼íem ozemlju. 


Medijska podpora in prenos e-športnih dogodkov

┼Żelimo si izbol┼íati medijske prenose e-┼íportnih tekmovanj, zato se bomo s pomo─Źjo novo-postavljenega studia za castanje in seveda podporno ekipo casterjev, potrudili poskrbeti za prenos ve─Źino ve─Źjih dogodkov.

Seveda pa ne smemo pozabiti, da je tak prenos klju─Źnega pomembna, da e-┼íport posku┼íamo pripeljati do o─Źi tudi ne-igra─Źkarsko usmerjene publike.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi